Започнувањето на нов бизнис претставува голем предизвик. За успешно справување со тој предизвик, потребно е внимателно планирање уште пред самиот почеток. Исклучително важно е да се употребат вистинските маркетинг алатки при започнувањето на бизнис, со што навремено би ги информирале посакуваните клиенти со деталите на вашиот бизнис и понуда.

Погледнете ги нашите услуги кои ги препорачуваме за новите бизниси и контактирајте нѐ за да ги пронајдеме најефикасните алатки токму за вашиот бизнис.

Лого

Рекламна табла

Визит картички

Амбалажа

Кеси

Брошура

Каталог

Мени

Флаер

Постер

Промотивни акции

Facebook страна

Facebook рекламирање

Анализа на конкуренција

Анализа на побарувачка

Анализа на бизнис план

Проценка на производ

Service blueprint

Погледнете ги сите понудени услуги.